Dani Mocanu: Am fost toată ziua cu tancul respectiv la o mică plimbare prin Râmnicu Vâlcea. Oamenii sunt răi. Nu conduceam eu

O blindată de epocă înmatriculată în Marea Britanie a lovit două mașini parcate pe un bulevard din Rm. Vâlcea, iar în turela vehiculului militar se afla Dani Mocanu. Manelistul a povestit la Observator ce s-a întâmplat.

Urmărește-ne peGoogle news
Dani Mocanu: Am fost toată ziua cu tancul respectiv la o mică plimbare prin Râmnicu Vâlcea. Oamenii sunt răi. Nu conduceam eu
Foto: Captură Video

În secvențele video se vede cum șoferul autovehiculului istoric pierde controlul direcției și loveşte o maşină parcată pe marginea drumului, iar din impact este lovit alt autoturism parcat.

„Precizăm că nu a fost vorba despre un autovehicul de armată, ci despre unul istoric”, a declarat Georgiana Stancu, purtătorul de cuvânt al IPJ Râmnicu Vâlcea.

Aceasta a menționat că „bărbatul care a avariat cele două autoturisme a fost amendat cu 725 de lei” în urma incidentului.

Eu eram în acel tanc. Am fost toată ziua cu tancul respectiv la o mică plimbare prin Râmnicu Vâlcea. Am fost să realizez un videoclip în oraşul respectiv. Din păcate am făcut şi un mic accident, după cum aţi văzut în filmarea respectivă.

Ceea ce vreau să subliniez este că oamenii sunt răi. Imediat cum au văzut că am atins acolo în parcrea respectivă două maşini, imediat au postat şi au susţinut că eu conduceam. Nu conduceam eu. Pur şi simplu eu eram deasupra tancului, iar la volan se afla proprietarul tancului.

Omul, din câte am văzut eu, a evitat un copilaş care îmi făcea poze. Erau oameni care făceau poze, să îl vezi pe Dani Mocanu cu un tanc prin Râmnicu Vâlcea, nu vezi în fiecare zi. Au scos telefoanele şi au început să filmeze şi încercând să evite un incident mai neplăcut, omul a tras de volan şi asta este, a atins două maşini în parcare. A vrut să evite un copilaş.

Am vorbit cu proprietarii maşinilor, s-a rezolvat. A fost o înţelegere la faţa locului. Am sunat şi noi la poliţie, am informat de cele întâmplate, dar proprietarii s-au înţeles între ei. Legat de videoclip, rămâneţi aproape pentru că veţi vedea ceva ce nu aţi mai văzut în România”, a spus Dani Mocanu.