Criminal periculos din Giurgiu, eliberat din arest, dintr-o greșeală a procurorului de caz

Un criminal din Giurgiu a fost eliberat din arest în urma unei erori a procurorului de caz. Potrivit legii, individul nu va intra din nou în închisoare decât când va primi o sentinţă definitivă.

Urmărește-ne peGoogle news
Criminal periculos din Giurgiu, eliberat din arest, dintr-o greșeală a procurorului de caz
Sursa foto: Realitatea.net

Un criminal din Girurgiu umblă liber după ce a fost eliberat din arest în urma unei erori a procurorului de caz. Iar legea nu permite să intre din nou după gratii decât când va avea o sentinţă definitivă.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani și-a ucis soţia la începutul lunii februarie cu 15 lovituri de cuțit, după ce femeia a decis să pună punct căsniciei. Individul a stat în arest preventiv timp de două luni.

Procurorul de caz a omis, însă, să ceară prelungirea mandatului de arestare preventivă, motiv pentru care magistrații Tribunalului Giurgiu au fost obligați să-l elibereze pe bărbat. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a declarat că a fost demarată și o anchetă disciplinară.

Ionel Dănăcică (45 de ani) a fost arestat preventiv, pentru omor, la începutul lunii februarie. Acesta și-a ucis soţia cu 15 lovituri de cuțit,într-un acces de gelozie, după ce aceasta decis să pună punct căsniciei.

Decis s-o omoare, Dănăcică a chemat-o pe femeie să-și ia hainele din fostul apartament conjugal, iar când aceasta a ajuns, însoțită de cumnata ei, a luat cu un cuțit de bucătărie și a început s-o măcelărească.