Crimă, la Botoșani: Mamă şi fiică, găsite moarte în propria curte

Două femei din Botoșani au fost găsite cu gâturile tăiate în propria curte. Descoperirea a fost făcută de un vecin, care a observat trupul neînsuflețit al uneia dintre ele, s-a apropiat și a observat că era vorba despre bătrâna de 82 de ani. Imediat, a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Urmărește-ne peGoogle news
Crimă, la Botoșani: Mamă şi fiică, găsite moarte în propria curte
Sursa foto: Știrile ProTV

Potrivit Monitorul de Botoșani, cele două femei ar avea gâturile tăiate. Cel care a alertat poliția a fost un vecin care a văzut trupul uneia dintre ele zăcând pe jos, în curtea casei.

Vecinii celor două femei spun că una dintre acestea suferea de un handicap locomotor permanent, în urma căruia primea o pensie. Oamenii spun că este posibil ca cele două femei să fi fost ucise pentru bani.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis că poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Cristineşti, au fost găsite două persoane decedate.

“Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre două femei, de 54 şi 82 de ani, care au fost găsite decedate la domiciliul lor, prezentând semne de violenţă pe corp”, a anunţat IPJ Botoşani, potrivit ProTV.

Victimele erau mamă şi fiică, iar conform primelor informaţii, acestea au fost cel mai probabil ucise.

Poliţiştii fac cercetări, sub coordonarea procurului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane.