Craniu uman și oase carbonizate, găsite într-o mașină incendiată pe un câmp din Măgurele

Pompierii au fost alertați sâmbătă dimineață că într-un lan de rapiță din localitatatea Măgurele, județul Ilfov, arde o mașină Dacia Logan MCV. După ce au lichidat incendiul, militarii au găsit în portbagajul autoturismului un craniu uman și mai multe fragmente osoase carbonizate, potrivit unor surse din poliție, citate de Observatornews.ro.

Urmărește-ne peGoogle news
Craniu uman și oase carbonizate, găsite într-o mașină incendiată pe un câmp din Măgurele

Alerta la 112 a fost dată în această dimineață, o persoană sesizând faptul că într-un lan de rapiță din localitatea Măgurele arde o mașină Dacia Logan MCV.

La fața locului au intervenit pompierii, care, după lichidarea incendiului, au descoperit în portbagajul autoturismului rămășițe umane carbonizate. Surse din poliție au declarat, potrivit observatornews.ro, că ar fi vorba despre un craniu uman și mai multe fragmente osoase.

Anchetatorii sunt la faţa locului, pentru prelevarea de probe.

"La data de 7 mai a. c., în jurul orei 09:19, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, la intrarea în  orașul Măgurele arde o mașină.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Măgurele si pompieri militari, pentru efectuarea de activități specifice din competență. Verificările și investigațiile sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Ilfov.