Cornel Dinu, după meciul Naționalei de la JO 2020: „Mi-a fost frică să nu se termine 10-0, mi-a fost rușine că sunt român“

Naționala olimpică a fost învinsă de Coreea de Sud cu scorul de 4-0 în etapa a doua a grupelor de la Jocurile Olimpice.

Cornel Dinu, după meciul Naționalei de la JO 2020: „Mi-a fost frică să nu se termine 10-0, mi-a fost rușine că sunt român“

Echipa pregătită de Mirel Rădoi a fost net inferioară adversalei sale de duminică, așa cum arată și scorul de pe tabelă. Suporterii naționalei au fost foarte dezamăgiți de atitudinea fotbaliștilor noștri, iar crticile au curs în valuri.

Cornel Dinu, unul dintre cei mai vocali oameni din fotbalul românesc, a avut un discurs dur la adresa naționalei lui Rădoi. Dinu nu a rezistat în timpul meciului și a închis televizorul la scorul de 2-0.

"Am văzut până la 2-0, după care mi-a fost frică să nu se termine 10-0 și m-am mai culcat o oră cu câinii, ca să pot să prind chinurile de după-amiază din campionatul intern. Când am văzut că e un fel de șoarecele cu pisica, m-am speriat la ce nivel am putut să ajungem.

De mult n-am mai văzut o atât de mare diferență, din toate punctele de vedere, între 2 echipe, înfiorător de departe de un fotbal mediu acest meci. Mi-a fost rușine că sunt român, asistând la această partidă", a spus Cornel Dinu pentru GSP.