Copil din Vrancea, ajuns la spital în stare gravă, după ce o vecină l-a stropit din greşeală cu benzină

Un copil de 8 ani din Mărăşeşti, judeţul Vrancea, a ajuns la spital, în stare foarte gravă, după ce a fost stropit cu benzină din greşeală de către o vecină, iar hainele lui au luat foc.

Urmărește-ne peGoogle news
Copil din Vrancea, ajuns la spital în stare gravă, după ce o vecină l-a stropit din greşeală cu benzină
Foto: Pexels/ Imagine cu caracter ilustrativ

Conform reprezentanţilor IPJ Vrancea, citați de Ziare.com, incidentul s-a produs când copilul de 8 ani se afla la locuinţa unei vecine, unde se juca alături de copiii acesteia.

Poliţia Oraşului Mărăşeşti a fost sesizată prin 112 de către o minoră cu privire la faptul că fratele ei, în vârstă de 8 ani, ar fi fost stropit cu benzină de către o vecină. Din primele verificări efectuate se pare că o femeie l-ar fi stropit accidental cu combustibil pe minor, după care acesta s-ar fi dus la domiciliu şi s-ar fi schimbat de haine, revenind apoi la locuinţa acesteia, pentru a se juca cu cei doi copii ai ei. În momentul în care femeia a aprins aragazul pentru a încălzi mâncarea, hainele copilului, care se afla în preajmă, au luat foc", se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

Băiatul a fost transportat la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare. Ulterior, pentru că starea lui era foarte gravă, având arsuri pe mare parte din corp, a fost transportat la un spital din Bucureşti.

Cercetările continuă, în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", se mai arată în comunicatul transmis de IPJ Vrancea.