Copil de 5 ani, accidentat luni de autospeciala Poliției, la Bolintin Vale

Un copil de cinci ani a fost accidentat ușor de o mașină de poliție, pe o stradă din Bolintin Vale. Copilul, care fusese lăsat nesupravegheat, ar fi ieșit în fugă din curtea unui imobil de pe strada Palanca și s-a lovit de mașina condusă de un agent de poliție.

Urmărește-ne peGoogle news
Copil de 5 ani, accidentat luni de autospeciala Poliției, la Bolintin Vale
Foto: Poliția Română/ Arhivă

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 12.40. În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanță pentru efectuarea de investigații de specialitate.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unitătii de parchet.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale.

La sfârșitul săptămânii trecute, un polițist din Capitală a lovit două fetițe de 11 ani pe o trecere de pietoni din Sectorul 1. Una dintre fetițe, Raisa, a murit în urma impactului extrem de violent. Lucian Bode a transmis, luni, că polițistul era într-o misiune pentru verificarea populației, însă aceasta nu avea caracter de urgență.