Cine era omul de afaceri italian, găsit carbonizat în portbagajul unei mașini, în Măgurele

Noi detalii despre bărbatul găsit carbonizat în portbagajul unei mașini sâmbătă, 7 mai, la marginea orașului Măgurele. Conform autorităților acesta era un om de afaceri în vârstă de 63 de ani.

Urmărește-ne peGoogle news
Cine era omul de afaceri italian, găsit carbonizat în portbagajul unei mașini, în Măgurele
Foto: Facebook/ Observatornews.ro

Mauro Donato locuia de zece ani în România, fiind divorţat, cei doi copii rămânând în Italia, potrivit Observatornews.ro. Era pasionat de călărie, plimbări şi aventuri cu barca.

Italianul avea o firmă de filtrare apă şi contracte cu mai multe primării din România.

Acesta locuia singur într-o vilă din Mihăileşti, pe care o cumpărase de la un cetăţean englez.

Maşina în care a fost găsit era închiriată din Italia. 

Nu era genul de om care să intre în conflict cu cineva. Avea cunoştinţe şi relaţii ca orice om de afaceri, dar nu atât de mult încât să intre în alte discuţii, în afară de cele profesionale”, a declarat un prieten. 

Marți, 10 mai, polițiștii au făcut percheziții în locuința victimei, căutând indicii despre oamenii care i-ar fi vrut răul. Anchetatorii au stat de vorbă cu vecinii, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au încercat să refacă traseul ultimei zile înainte de dispariţia misterioasă.

Anchetatorii merg pe două piste: o crimă pasională sau o răzbunare a unui partener de afaceri.

Maşina în care a fost găsit omul de afaceri ar fi fost închiriată din Italia, iar poliţiştii îl caută pe cel care a luat autoturismul de la companie.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au chemat deja la audieri mai multe persoane.