Caroline Wozniacki a devenit mămică

După ce s-a retras din tenis în ianuarie 2020, Caroline Wozniacki a devenit mamă. Daneza care va împlini 31 de ani pe 11 iulie a născut o fetiță și a postat fotografii cu ea pe rețelele de socializare.

Iun 15, 2021 - 16:31
Urmărește-ne peGoogle news
Caroline Wozniacki a devenit mămică

Soțul Carolinei este nimeni altul decât fostul baschetbalist din NBA, David Le (38 de ani).

Wozniacki s-a retras din activitate la nici 30 de ani. Ultimul meci din cariera fostului lider mondial a avut loc pe 29 ianuarie, în turul 3 de la Australian Open, împotriva lui Ons Jabeur, pe care l-a pierdut. Daneza avea de ceva timp probleme cu o boală care o împiedica să joace la nivel înalt și îi provoca dureri, artrită reumatoidă.

La un moment dat, în luna mai, nu cu mult timp înainte să nască, Wozniacki a pășit din nou pe terenul de tenis, însă doar ca să facă puțină mișcare.

După ce am fost diagnosticată, viața mea s-a schimbat. Am vrut să mă dau jos din pat și efectiv nu puteam să mă mișc. Eram una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume și nu puteam să-mi mișc mâinile. Am avut norocul să găsesc un medic bun, care mi-a explicat cum pot să-mi trăiesc viața în mod normal, dar în anumiți parametrii. Sunt fericită când pot să ajut oameni", a spus Wozniacki în 2020

Caroline Wozniacki, fost lider mondial, are un titlu de Grand Slam, după ce a învins-o pe Simona Halep la Australian Open 2018.

Jucătoarea din Canada a anunțat încă dinainte de startul de la Australian Open că acest turneu va fi ultimul din cariera sa.

Wozniacki se retrage după ce a reușit să ocupe poziția de lider în clasamentul WTA și după ce a câștigat un turneu de Grand Slam, chiar la Australian Open, în 2018, după ce s-a impus în fața Simonei Halep.

digisport.ro