Berbec condamnat la închisoare, după ce a ucis o femeie

Autoritățile din Sudanul de Sud au decis să îl pedepsească pe un berbec cu trei ani de detenție și i-au cruțat viața, după ce animalul a omorât o femeie în vârstă de 45 de ani.

Urmărește-ne peGoogle news
Berbec condamnat la închisoare, după ce a ucis o femeie
Foto: Pexels/ Imagine cu caracter ilustrativ

Nu este cunoscut cum s-a ajuns în această situație, însă berbecul a lovit-o femeie în piept până a omorât-o. Acum, acesta va trebui să petreacă trei ani în spatele gratiilor, într-o închisoare militară, după ce a fost condamnat de liderii tradiționali din Sudanul de Sud, scrie dailystar.co.uk.

Familiei victimei i s-a promis că va primi cinci vaci de la proprietarul berbecului, drept despăgubire pentru uciderea femeii.

Berbecul a atacat lovind-o în coaste, iar femeia a murit imediat”, a declarat un șef din Polițție, Elijah Mabor, pentru Sudan’s Eye Radio.

Autoritățile au confirmat că cele două familii au convenit că proprietarul le va oferi vaci pe baza înțelegerii locale stabilite de bătrânii comunității. Mai mult, berbecul va fi dăruit familiei victimei odată ce va fi eliberat din închisoare, conform legislației locale.