Bărbat evacuat de jandarmi, după un scandal în sediul unui furnizor de gaz din Alba: Acesta venise să ceară explicații pentru o factură uriașă

Un bărbat nemulțumit de factura uriașă a venit să ceară explicații la sediul unui furnizor de gaz din județul Alba, dar situația a escaladat rapid și a fost nevoie de intervenția Jandarmeriei pentru a calma spiritele.

Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat evacuat de jandarmi, după un scandal în sediul unui furnizor de gaz din Alba: Acesta venise să ceară explicații pentru o factură uriașă
Foto: Jandarmeria Alba/ imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 47 de ani a venit cu o factură uriașă la gaze, la sediul unui furnizor din județul Alba. Acesta a intrat cu forța în sediu, a devenit agresiv cu angajații și a spart o ușă. Agenții de pază au încercat să îl calmeze, însă fără rezultat.

Un echipaj de jandarmerie a intevenit de urgență la sediul unei instituții din municipiul Alba Iulia pentru aplanarea unui scandal. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani ar fi fost nemulțumit că nu primește explicațiile solicitate cu privire la cuantumul unei facturi.

În urma acțiunii jandarmilor s-a prevenit escaladarea violenței, iar pentru fapta săvârșită bărbatul urmează să fie cercetat conform normelor de procedură penală”, a precizat Adela-Mariana Buga, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba.

După întregul scandal, compania a transmis că regretă aglomerația creată și reamintește că pentru rezolvarea solicitărilor sunt disponibile și canalele online.

La același sediu, în ultimele zile s-au format cozi mari. Zeci de locuitori din Alba Iulia, dar şi din alte localități, au venit pentru a cere explicații legate de facturile mari şi pentru alte probleme.