Bărbat din Constanța, condamnat la închisoare după ce a bătut doi polițiști, chiar în secția de Poliție

Un bărbat din Constanța a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, după ce a bătut doi polițiști chiar în secția de poliție, după ce a aruncat în aceștia și cu berea pe care o ținea în mână. Decizia instanței nu este definitivă.

Ian 21, 2022 - 18:59
Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat din Constanța, condamnat la închisoare după ce a bătut doi polițiști, chiar în secția de Poliție
Foto: IPJ Cluj/ Arhivă

Judecătoria Constanța a condamnat la un an de închisoare cu executare pe un bărbat care a bătut doi polițiști chiar în secția de poliție Transporturi din Gara Constanța, după ce a aruncat și cu berea pe care o avea în mână în aceștia, scrie Replica, potrivit Știrilor ProTV.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 1 iunie 2021, când doi polițiști de la Postul de Poliție TF Constanța patrulau prin Gara Constanța, când au observat o persoană care bea bere pe peron.

Agenții s-au îndreptat spre aceasta pentru a o legitima, dar bărbatul a refuzat să le înmâneze actul de identitate, motiv pentru care i-au cerut să-i însoțească la postul de poliție.

Ajunși la post, unul dintre polițiști i-a întocmit un proces verbal de contravenție, iar în momentul în care i-a adus la cunoștință acest lucru și l-a întrebat dacă semnează procesul verbal, acesta a devenit recalcitrant, i-a înjurat, a aruncat cu doza de bere pe care o avea în mână în post, după care s-a repezit la agentul de poliție și l-a lovit cu pumnii în zona feței.

L-a apucat apoi pe polițist și l-a dat cu capul de fișet, moment în care a intrat în încăpere și cel de-al doilea polițist.

Bărbatul s-a năpustit și asupra acestuia și a început să-i dea cu pumnii în față și celui de-al doilea agent.

În cele din urmă, cei doi polițiști s-au regrupat și au reușit să-l imobilizeze pe bătăuș, condamnat acum la un an de închisoare cu executare. Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă.

Sursa: Știrile ProTV