Bărbat de 78 de ani din Tulcea, anchetat, după ce a pipăit-o pe femeia de serviciu din bloc

Bătrânul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În faţa jandarmilor, acesta a avut şi câteva explicaţii.

Feb 23, 2022 - 16:36
Feb 23, 2022 - 16:36
Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat de 78 de ani din Tulcea, anchetat, după ce a pipăit-o pe femeia de serviciu din bloc
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Un bătrân în vârstă de 78 de ani din Tulcea este acuzat de o femeie că i-a făcut avansuri şi a pipăit-o fără voia ei în zonele intime ale corpului.  

Incidentul s-a produs marţi, 22 februarie, în jurul orei 9:30.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost solicitaţi de către o femeie, care a reclamat la telefon că are un conflict cu un bărbat.  

Când au ajuns la locul indicat de apelantă, aceştia au identificat o femeie, în vârstă de 34 de ani, care a declarat că, în timp ce desfăşura activităţi de curăţenie în scara unui bloc, a fost oprită de un bărbat, care a început să-i facă avansuri şi să o atingă, fără voia ei, în zonele intime ale corpului. Aceasta a menţionat că nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva”, transmite IJJ Tulcea.  

Jandarmii, însoţiţi de femeie, s-au deplasat la adresa bărbatului în cauză. Acesta a recunoscut cele reclamate şi a spus că a fost o glumă pentru care îşi cere scuze.  

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, notează Adevărul.ro.