Bărbat de 47 de ani găsit mort pe stradă la Bârlad, după ce a refuzat să intre în spital pentru a fi consultat

Un bărbat de 47 de ani a fost găsit decedat pe o stradă din municipiul Bârlad marți dimineața, la scurt timp după ce a refuzat să intre în unitatea de primiri urgențe a spitalului din localitate. Soția a declarat polițiștilor că bărbatul se simțea rău și, deși l-a dus la spital, acesta s-a opus să fie consultat de medici.

Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat de 47 de ani găsit mort pe stradă la Bârlad, după ce a refuzat să intre în spital pentru a fi consultat

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, bărbatul a fost găsit căzut pe strada Roșiori din municipiul Bârlad la ora 7:45. La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță, cadrele medicale constatând decesul.

Din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Bârlad. La examinarea sumară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență. Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei”, au precizat oficialii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul se simțea rău de mai multe zile.

Soția acestuia a declarat polițiștilor că l-a îndemnat să meargă la medic, însă a refuzat categoric. Văzând că starea bărbatului se deteriorează, marți dimineață femeia s-a decis să îl ducă ea la spital.

Mai mult cu forța”, a spus femeia polițiștilor.

Când au ajuns în curtea unității medicale, bărbatul i-a spus soției că nu vrea să intre să fie consultat de doctori, temându-se că ar putea fi internat. I-a transmis femeii că merge la locul de muncă pentru a se învoi și apoi va reveni acasă. Bărbatul nu a mai ajuns la serviciu. 

Polițiștii au deschis un dosar penal și așteaptă concluziile medicilor legiști în privința cauzelor de deces.