Bani de la stat pentru elevii și studenții care vor să-și achiziționeze un calculator - Condiții de înscriere

Elevii şi studenţii pot primi bani de la stat pentru achiziţia unui calculator. Programul se numeşte "Euro 200" şi vine în sprijinul tinerilor.

Iun 14, 2021 - 10:02
Urmărește-ne peGoogle news
Bani de la stat pentru elevii și studenții care vor să-și achiziționeze un calculator - Condiții de înscriere

Elevii si studenţii au termen până la data de 15 iunie pentru depunerea cererilor şi dosarelor cu actele doveditoare pentru a participa la programul "Euro 200" pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare.

Doar luni şi marţi mai pot tinerii, elevii şi studenţii, să depună cereri pentru a primi ajutorul de 200 de euro cu care ar putea să îşi achiziţioneze un laptop, un computer sau un notebook.

Desigur trebuie să îndeplinească anumite condiţii pentru a primi acest ajutor, nu trebuie să aibă un venit mai mare de 250 de lei brut pe cap de membru de familie.

Pe data de 9 iulie va fi afişată lista cu cei care au primit aprobări pentru cererile lor, ulterior timp de patru zile vor putea depune şi contestaţii, iar în luna august vor primi şi banii pentru a-şi cumpăra diviceurile respective.

Deja de 18 ani funcţionează acest program în România pentru a-i auta pe tinerii fără posibilităţi să îşi cumpere un astfel de device.