„Baby Shark” a devenit primul videoclip din istoria YouTube care atinge 10 miliarde de vizualizări

“Baby Shark” a doborât un nou record pe Youtube după ce a devenit primul videoclip din istoria platformei care atinge nu mai puțin de 10 miliarde de vizualizări.

Urmărește-ne peGoogle news
„Baby Shark” a devenit primul videoclip din istoria YouTube care atinge 10 miliarde de vizualizări
Captură Video YouTube

În noiembrie 2020, “Baby Shark” a devenit cel mai urmărit videoclip de pe Youtube, reușind să depășească performanța înregistrată de Luis Fonsi cu hit-ul “Despacito”.

Pe atunci, videoclipul piesei interpretate de Luis Fonsi și David Yankee avea 7,03 miliarde de vizualizări. Melodia pentru copii “Baby Shark” a reușit să egaleze și totodată să depășească performanța înregistrată de “Despacito” adunând peste 7,04 miliarde de vizualizări. 

În prezent, cântecul pentru copii are peste 10 miliarde de vizualizări pe YouTube. Nicio altă melodie nu a mai înregistrat o asemenea performanță. 

“Baby Shark” (Micul rechin) a fost încărcat pe platformă în 18 iunie 2016 de compania Pinkfong.  

Melodia a devenit un fenomen global după ce a fost înregistrată de un copil de 10 ani, pe nume Hope Segoine. Melodia are o durată de 2 minute, un refren ușor de reprodus și o coregrafie simplă, adorată de cei mici. 

Cântecul a avut prima dată success în Asia, apoi în SUA și Europa. Pentru a celebra această reușită, compania Pinkfong a invitat copiii din lumea întreagă să distribuie filmulețe în care dansează pe melodia “Baby Shark”, scrie CNN.  

“Suntem încântaţi să anunţăm că îndrăgitul nostru “Baby Shark” a stabilit un nou record (…) A fost o călătorie considerabilă să vedem cum “Baby Shark” a conectat oameni din întreaga lume”, se arată într-un comunicat emis de Pinkfong, citat de ProTV.

Sursa: ProTV