Vloggerul Matei Dima, BROmania, ar fi fost prins conducând sub influența drogurilor

Matei Dima (BRomania) ar fi fost prins drogat la volan, duminică după-amiază, în Râșnov, după un control al Poliției.

Urmărește-ne peGoogle news
Vloggerul Matei Dima, BROmania, ar fi fost prins conducând sub influența drogurilor

Poliţiştii au oprit maşina în care s-ar fi aflat vedeta, în jurul orei 15:00.

„Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, astăzi, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, se arată în comunicatul transmis de autorităţi.

Potrivit unor surse neoficiale, apropiate poliţiei, bărbatul depistat drogat este celebrul vlogger Matei Dima, mult mai cunoscut sub numele BRomania.

Primele declaraţii ale vloggeruluI

„Nu pot să declar nimic momentan, că se preia şi se schimbă, deja am şi nişte chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Nu am nimic momentan să zic. Nu declar nimic. Las organele de poliţie să-şi facă treaba. Până nu se stabileşte clar ce s-a întâmplat, nu ştiu. Acum ştiţi cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc“, a spus el la Observatornews.ro.