Un tânăr din Suceava căutat de DIICOT a spus că are simptome de coronavirus şi a fost dus la spital

Un tânăr din Suceava, la care poliţiştii au făcut percheziţii, vineri, în baza unui mandat emis de DIICOT Arad, le-a spus oamenilor legii că s-a întors recent din Italia şi are simptome de coronavirus. Acesta a fost dus la spital.

Un tânăr din Suceava căutat de DIICOT a spus că are simptome de coronavirus şi a fost dus la spital

Poliţiştii din Suceava au descins la locuinţa tânărului în vârstă de 25 de ani, vineri, din localitatea Todireşti, judeţul Suceava, în baza unui mandat de percheziţie emis de DIICOT Arad.

Potrivit unor surse, în momentul în care tânărul era transportat către sediul IPJ Suceava, cu autospeciala de Poliţie, le-ar fi declarat poliţiştilor că este venit recent din Italia şi că prezintă simptome similare coronavirusului.

Astfel, poliţiştii au decis transportul lui la spital.

„I s-au recoltat probe, au fost transmise spre analiză şi mâine (sâmbătă – n.r.) vom primi rezultatul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Diana Mihaela Găşpărel.

Conform unor surse medicale, tânărul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava cu simptomatologie respiratorie şi se aşteaptă rezultatele analizelor.