Un sucevean aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

Un bărbat din oraşul Solca al judeţului Suceava, care s-a dus în Germania ca să culeagă sparanghel, a murit în cursul zilei de sâmbătă, 11 aprilie. Soţia acestuia, care l-a însoţit peste hotare, a fost sfătuită să nu iasă din camera în care este cazată.

Un sucevean aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

 

Nicolae Bahan avea 54 de ani şi se afla, împreună cu soţia sa, la cules de sparanghel, în Germania. Cei doi s-au dus la muncă în străinătate în urmă cu trei săptămâni şi s-au angajat la o fermă situată la o distanţă de 40 de kilometri de oraşul Freiburg.

Silvia Bahan, soţia victimei, susţine că medicii legişti nu s-au pronunţat până acum cu privire la cauza decesului, pentru că în Germania nu se lucrează în contextul Paştelui Catolic. Femeia crede că soţul ei a murit „de inimă”.

”În Germania, nu se lucrează pentru că e Paştele. Marţi, mi s-a spus că voi şti cauzele decesului, dar eu cred că e vorba de inimă. Acum mi s-a spus să stau în cameră şi să nu merg la muncă. Am vorbit cu o firmă din Arbore şi a spus că se va ocupa cu repatrierea pentru că noi vrem să-l îngropăm acasă. Şi firma unde am lucrat cu soţul a promis că ne ajută cu repatrierea”, a declarat Silvia Bahan.

Femeia susţine că nici ea, şi nici soţul ei nu erau infectaţi cu noul coronavirus. Silvia Bahan spune că nu are probleme medicale, şi nici simptome de boală.

Chiar şi aşa, ea a fost sfătuită să nu mai meargă la muncă, ci să rămână în camera în care este cazată.