Un polițist de frontieră din Republica Moldova a murit într-un grav accident de circulație

Un angajat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, cu vârsta de 29 de ani, a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineaţă, 11 ianuarie, pe traseul Chişinău – Cimişlia, în apropiere de localitatea Bozieni din raionul Hânceşti. Acesta se afla într-un automobil de tip taxi, transmite IPN.

Urmărește-ne peGoogle news
Un polițist de frontieră din Republica Moldova a murit într-un grav accident de circulație
Sursa foto: JurnalMD

Potrivit poliţiei, pe lângă bărbatul de 29 de ani, în automobilul se mai aflau doi pasageri, de 31 şi, respectiv, 34 de ani, toţi locuitori ai satului Hîrtop.

Taxi-ul era condus de un bărbat de 30 de ani.

Automobilul, care se deplasa din direcţia Cimişlia spre Hânceşti, în circumstanţe necunoscute a ieşit pe banda de sens opus, ciocnindu-se cu un alt automobil.

Poliţia de Frontieră precizează, într-un comunicat de presă, că în accident a decedat inspectorul Serghei Bostan, care activa în Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, sediul central.

El a dedicat activităţii de frontieră peste nouă ani din viaţă, fiind angajat în Poliţia de Frontieră din anul 2011. Pe parcursul său profesional a avut multe menţionări şi mesaje de apreciere.

Bărbatul a lăsat în urmă soţia şi trei copii minori.

Atât angajaţii Poliţiei de Frontieră, cât şi cei ai Inspectoratul General al Poliţiei au exprimat condoleanţele apropiaţilor în legătură cu încetarea din viaţă a colegului lor.