Un poliţist de frontieră a fost diagnosticat cu COVID-19

22 de jandarmi şi 2 poliţişti sunt internaţi în spital. 6 jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova au fost deja externaţi. 12 poliţişti de frontieră se află în autoizolare. Aproximativ 140 de angajaţi MAI din Dolj, Olt şi vâlcea au fost testaţi pentru COVID-19.

Un poliţist de frontieră a fost diagnosticat cu COVID-19

Un poliţist de frontieră de la Bechet a fost diagnosticat, marţi, cu infecţie cu SARS -COV2. Bărbatul ar fi luat virusul de la o colegă de serviciu cu care făcea naveta, dar care nu avea simptome ale bolii, spun surse locale.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Dolj, 12 poliţişti care au intrat în contact cu bărbatul diagnosticat cu COVID-19 au fost scoşi din misiuni şi sunt în izolare.Ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

“ Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a dispus readaptarea dispozitivului cu poliţişti de frontieră din cadrul celorlalte ture de serviciu, astfel încât să se poată executa misiunile specifice de supraveghere şi control. Totodată urmează să se efectueze decontaminarea sediului sectorului şi a autovehiculelor din dotare.”, anunţă reprezentanţii Poliţiei de Frontieră  Dolj