Un politician influent din Republica Moldova s-a fotografiat la vaccinare cu seringa având capacul pus

Mariana Durlesteanu, un politician influent in Republica Moldova, este tinta ironiilor pe Facebook dupa ce a uitat un detaliu esential in fotografia infatisand-o la centrul de vaccinare anti-COVID.

Urmărește-ne peGoogle news
Un politician influent din Republica Moldova s-a fotografiat la vaccinare cu seringa având capacul pus

"M-am vaccinat cu AstraZeneca. Aveti grija de sanatate!", este mesajul pozat de Durlesteanu. In fotografia tip selfie care o infatiseaza la vaccinare, seringa apare avand capacul pus.

Un comentator atrage atentia asupra detaliului: "Ati uitat sa scoateti capacu de protectie de la ac, da in rest e bine!".

Durlesteanu ii raspunde ca "este in farmacie amplasat centrul de vaccinare si dupa ce faci poza scoti capacul... igiena e pentru toti... cu telefonul in mina si cu capacul scos nu se permite....".

Criteriile de prioritate la vaccinare in Republica Moldova sunt vagi si permit accesul preferential al persoanelor influente.

Mariana Durlesteanu s-a aflat in prim-planul atentiei publice in Basarabia in cursul lunii februarie 2021, cand a fost propusa pentru functia de prim-ministru de PSRM, formatiunea politica condusa de fostul presedinte Igor Dodon.

Intre 2008 si 2009, Mariana Durlesteanu a fost ministru al Finantelor in Republica Moldova, iar in 2004 a fost ambasador al Basarabiei in Marea Britanie.

Ziare.Com