Un pieton a murit după ce a fost izbit violent de o mașină în județul Suceava

Momentul impactului a fost surprins de o cameră video de supraveghere amplasată în zonă. În imagini se vede cum un pieton traversează strada, la o distanţă de câţiva metri de zebră, fără să se asigure în prealabil.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Ciprian Porumbescu a judeţului Suceava a murit în urma unui accident rutier, produs pe data de 17 noiembrie, pe un drum judeţean de pe raza comunei Vereşti a judeţului Suceava. 

Pietonul, care s-a angajat în traversarea străzii, fără să se asigure în prealabil, a fost spulberat de şoferul unui autoturism în vârstă de 26 de ani.

Culmea este că trecerea de pietoni se afla la o distanţă de câţiva metri de locul producerii accidentului.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră video amplasată în zonă.

Victima a fost transportată la spital, unde a decedat în ciuda eforturilor depuse de medici.

Vă avertizăm că materialul video prezentat mai jos, cu  impactul, conţine imagini cu un puternic impact emoţional, nefiind recomandat copiilor sub 12 ani.

Conducătorul auto nu consumase alcool. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, la U.P.U a Spitalului Judeţean Suceava.  

Şoferul nu a fost reţinut de poliţişti. El este cercetat acum în stare de libertate.