Un medic a bandajat mâna unei fetițe cu tot cu tricou - Reacția DSP

La acelaşi spital unde un bătrân a stat în genunchi timp de trei ore pentru ca un medic să îl bage în seamă, a apărut încă o situaţie halucinantă.

Urmărește-ne peGoogle news
Un medic a bandajat mâna unei fetițe cu tot cu tricou - Reacția DSP

Medic la spitalul din Corabia a bandajat mâna unei copile cu tot cu tricou. Părinții unei copile de doar 4 ani au mărturisit că un medic ortoped că nu a aplicat corect un bandaj, după ce copila și-a fracturat mâna.

Tatăl fetiței de 4 ani a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu fetița, acuzându-l pe medicul ortoped că a pus bandajul peste tricoul cu care micuța era îmbrăcată, potrivit Libertatea.

„Fetița a venit lovită, seara, undeva la ora 24.00, și doctorița care a fost de gardă i-a făcut un bandaj. Eu vă spun ce mi-au explicat doctorii, anume că bandajul la copiii mici nu se pune direct pe piele, ci pe o bucată de bumbac. Având însă tricoul pe ea, neavând maiou, a hotărât să îi pună bandajul cu atelă pe tricou, până ce copilul vine dimineața la un consult la ortoped.

Noi nu avem ortoped pediatru, avem ortoped pentru adulți. Dimineața, fetița a venit, i s-a făcut radiografie și s-a văzut că este fractură de claviculă. Apoi, s-a luat legătura cu Slatina, s-au consultat și s-a stabilit că nu mai are rost să i se dea jos tricoul să i se facă alt bandaj, ca să mai sufere copilul o traumă, pentru că și așa îl durea. Și l-au trimis așa la Slatina. Asta a fost tot”, a explicat managerul Spitalului Corabia, Cristian Filip.

DSP a trimis un control la spitalul din Corabia, după ce în spaţiul public au apărut alte două cazuri, în afara celui al bătrânului care a stat în genunchi câteva ore.

Primul caz este al unei femei de 85 de ani, care s-a prezentat pentru o scrisoare medicală în vederea obţinerii unui aparat de oxigen şi a decedat apoi în apropierea unităţii medicale. Al doilea caz, se referă la fetița de 4 ani.