Un cunoscut influencer de pe Instagram s-a sinucis într-un live, în timp ce era urmărit de polițiști

Cunoscut drept un influencer pe Instagram în materie de mașini puternice, Angel Hernandez Grado s-a împușcat în timpul unui live, în momentul în care s-a simțit încolțit de polițiști.

Urmărește-ne peGoogle news
Un cunoscut influencer de pe Instagram s-a sinucis într-un live, în timp ce era urmărit de polițiști

Bărbatul de 28 de ani, cunoscut în comunitatea de curse auto, a fost reclamat de iubita lui de 25 de ani că a ținut-o captivă în apartamentul său din San Diego de două zile, timp în care a abuzat-o și a agresat-o sexual.

Tânăra a reușit să scape din apartamentul bărbatului și să-i alerteze pe vecinii săi, de îndată ce acesta a părăsit apartamentul.

Ea a spus poliției că Grado a legat-o, a agresat-o sexual, a sugrumat-o și a lovit-o cu un topor, până în momentul în care a decis să plece pentru a cumpăra o armă.

Polițiștii l-au prins în trafic, câteva ore mai târziu, la volanul unui BMW X5 alb. Pentru că a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, agenții au pornit pe urmele lui și, într-un final, l-au încolțit.

Când s-a văzut înconjurat de polițiști, bărbatul s-a împușcat.

Acum sunt slab. Tocmai îmi urăsc viața, frate. M-am săturat de viața asta”, a spus el, înainte de a apăsa pe trăgaci, potrivit Daily Mail.