Un comediant din Brazilia, îmbrăcat în Superman, a fost lovit de autobuz în timp ce se prefăcea că îl oprește

Un comediant îmbrăcat în Superman a fost lovit de un autobuz în timp ce încerca să-și arate „super-puterea”, oprind vehiculul în mișcare cu mâna.

Urmărește-ne peGoogle news

Luiz Ribeiro de Andrade, cunoscut în Brazilia drept „Superman”, a fost lovit de un autobuz în Barra dos Coqueiros pe 30 mai.

Comediantul, în vârstă de 35 de ani, era îmbrăcat în ținuta clasică de Superman și era în mijlocul unui live, prin care încerca să-și demonstreze puterea, prefăcându-se că oprește un autobuz cu mâna.

Filmarea îl arată pe omul de oțel stând încrezător în mijlocul drumului, ținând un microfon în mână, în timp ce un autobuz vine cu viteză direct spre el.

Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată, în momentul în care Superman chiar este lovit de autobuz. 

În ciuda cascadoriei sale nereușite, Luiz este văzut mergând calm și nevătămat după aceea.

„Acum am văzut că într-adevăr sunt din oțel”, a glumit actorul.

Într-un interviu pentru F5 News, Luiz a declarat că este în totalitate responsabil pentru incident și că șoferul autobuzului nu a greșit cu absolut nimic: „Am mers la compania de transport pentru ca șoferul să nu fie penalizat. Nu a existat nicio problemă cu frânele. El a făcut ce a putut, eu am fost cel care a acționat greșit.

„Este o cascadorie pe care o fac mereu, dar de data aceasta aproape că s-a transformat într-un accident. Am greșit.”

După incident, compania de transport a emis o declarație prin care a subliniat „importanța atenției în trafic și a luării tuturor măsurilor de precauție necesare”.