Un bărbat din Mureș, mort de cancer, a ars cu tot cu sicriu sub ochii celor patru copii

Tragedie cu repetiție pentru o familie dintr-o comună din Mureș. Coșciugul în care se afla un bărbat de 43 de ani care a murit de cancer a ars ca o torță în timpul priveghiului.

Un bărbat din Mureș, mort de cancer, a ars cu tot cu sicriu sub ochii celor patru copii

Toată lumea din comuna mureșeană Adămuș nu vorbește decât de incendiul care a lovit miercuri dimineață familia Gheorghe, relatează obsevatornews.ro.

În localitatea cu 5147 de locuitori tragedia a impresionat fiecare localnic pentru că mortul a lăsat în urmă patru copii, s-a chinuit mult până a murit și nici după moarte nu a avut liniște.

Cum s-a petrecut incendiul

Totul s-a întâmplat la primele ore ale dimineții când afară era încă noapte. Sicriul a luat foc în camera de priveghi, probabil de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

Trupul bărbatului a fost cuprins de flăcări în camera de priveghi si s-a făcut scrum cu tot cu sicriu.

După ce au văzut flăcările, membrii familiei au sunat la 112 și au cerut intervenția pompierilor de la detașamentul din Târnăveni.

Când au ajuns în localitatea Adămuș, locul tragediei, aceștia au găsit o cameră în flăcări, de fapt o anexă gospodărească. Totul era scrum, inclusiv coșciugul cu decedatul.

Bărbatul din sicriu murise pe 11 mai de cancer la plămâni. El a fost plecat o perioadă îndelungată la muncă, în străinătate, iar boala a contractat-o acolo potrivit rudelor. Bărbatul de 43 de ani a vrut să le ofere o viaţă mai bună celor patru copii ai săi.

Click.ro