Un bărbat dezbrăcat a ameninţat Poliţia cu o rangă şi un levier, apoi a căzut de la balconul unui bloc din Bucureşti

Un bărbat dezbrăcat a provocat scandal pe scara blocului din București unde locuia, iar când au sosit polițiștii i-a amenințat pe oamenii legii cu o rangă și un levier. Ulterior, bărbatul s-a închis în apartamentul său și a căzut de la etaj.

Un bărbat dezbrăcat a ameninţat Poliţia cu o rangă şi un levier, apoi a căzut de la balconul unui bloc din Bucureşti

„Vineri, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului şi provoacă distrugeri”, anunţă Poliţia Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 13.

„La vederea acestora bărbatul, aflat într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze ameninţări, după care a pătruns în apartament şi a refuzat să deschidă uşa”, conform sursei citate.

Ulterior bărbatul a ieşit în balcon şi ar fi încercat să escaladeze balustrada, dar a căzut de la înălţime, de la etajul 6.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat, în viaţă, la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.