Un bărbat de 44 de ani din Caransebeș și-a violat fetița de 5 ani

Monstrul căruia Divinitatea i-a oferit bucuria de a fi tată a înțeles total greșit rolul pe care trebuie să îl aibă în viața fiicei sale: acela de erou, de protector. Gestul său revoltător l-a aruncat după gratii, iar cel mai important este ca micuța de 5 ani să treacă peste trauma creată chiar de cel care i-a dat viață.

Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat de 44 de ani din Caransebeș și-a violat fetița de 5 ani

Polițiștii au fost alertați de vecinii bărbatului aseară, în jurul orei 20.40. Aceștia au dezvăluit un scenariu incredibil: un tată de 44 de ani ar fi profitat de fiica sa de doar 5 ani. Totul s-ar fi petrecut în urmă cu o săptămână și, probabil, fetița ar fi povestit nenorocirea. Cei doi locuiau singuri, mama copilei fiind plecată în străinătate.

Bărbatul a fost reținut azi-noapte, iar Parchetul de pe lângă Judecatoria Caransebeș a formulat propunere de arestare preventivă în cauză. Suspectul a fost prezentat Judecătoriei Caransebeș, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

„Minora a fost imediat preluată de către psihologi și reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin și introdusă într-un centru social, în vederea acordării de asistență de specialitate. În urma examinării medico-legale, au fost identificate urme care susțin acuzația de viol”, dezvăluie polițiștii cărășeni.

Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de viol.