Un bărbat de 42 de ani s-a spânzurat de un copac într-o parcare din Suceava

Duminica dimineata, la ora 08:37, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că în apropierea imobilului nr. 27 de pe str. Victoriei, a fost identificat un bărbat spânzurat.

Un bărbat de 42 de ani s-a spânzurat de un copac într-o parcare din Suceava

 

În parcarea situată pe strada Victoriei, între blocurile cu numerele E 17 și E18, a fost identificat un bărbat decedat, spânzurat cu o curea de o creangă din partea inferioară a unui copac, cu picioarele atârnând pe sol.În urma cercetărilor efectuate, bărbatul în cauză a fost identificat în persoana numitului Ghiula Florentin de 42 de ani din municipiul Suceava.

S-a stabilit că susnumitul locuia împreună cu soacra într-un imobil din apropiere, soția și fiica fiind plecate de circa 2 săptămâni să locuiasca la niște prieteni din localitatea Siret. În uma discuțiilor purtate cu soacra decedatului a reieșit faptul că acesta s-a trezit dimineața și s-a deplasat în balconul locuinței, spunându-i că îi trebuie o bucată de sfoară, fără a preciza pentru ce anume. A ieșit din casă în jurul orelor 08:00 și nu a mai revenit.  De asemenea cu ocazia verificărilor a rezultat faptul că Ghiula Florentin a manifestat tulburări comportamentale fără însă a fi dignosticat în acest sens. S-a luat legătura cu reprezentanții D.S.P Suceava, care au comunicat faptul că persoana decedată nu figurează ca fiind suspect de infectare cu Covid 19 și nu se află în astfel de evidențe.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului orășenesc Gura Humorului, urmand ca luni să fie efectuată necropsia.

Politistii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (art. 192 C.P), urmând a fi efectuate cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor in care s-a produs evenimentul.