Un barbat a dat cu mașina peste fosta soție ca să o omoare în județul Satu Mare

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de inculpatul V.C, cercetat pentru săvârşirea infractiunilor de: tentativă la omor calificat şi nerespectarea ordinului de protectie, inculpat fată de care s-a luat măsura retinerii pe o durată de 24 de ore, în data de 16 aprilie 2020, ora 16:00.

Un barbat a dat cu mașina peste fosta soție ca să o omoare în județul Satu Mare

Potrivit informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat pe raza localității Vama. În referatul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situaţie de fapt:

”Deplasarea părţii vătămate a fost întreruptă de prezumtivul autor care, aflat la volanul autoturismului proprietate personală, a accelerat, a pătruns pe contrasens în urmărirea persoanei vătămate provocând în această manieră un accident de circulatie a cărei victimă a fost persoana vătămată, intenţia prezumtivului autor fiind aceea de a suprima viaţa persoanei vătămate.

În urma acestor evenimente persoana vătămată V. A. M. a suferit leziuni în zona capului, fiind transportată cu ambulanţa SMURD la Spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale”.