Un ambulanţier a murit după ce a dezvoltat o formă gravă a infecției cu COVID-19

Un ambulanţier din Călăraşi, care a contribuit la salvarea de vieţi, a căzut la datorie în lupta cu COVID-19. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, s-a stins după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, dezvoltând o formă agresivă a bolii care i-a distrus rapid plămânii.

Un ambulanţier a murit după ce a dezvoltat o formă gravă a infecției cu COVID-19

Colectivul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Călăraşi este în doliu.

Ambulanţierul Vasile Coman a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2, la numai 57 ani.   

"Ambulanţier la SAJ Călăraşi de o viaţă, Vasile era la apusul carierei şi aştepta ieşirea la pensie şi liniştea binecuvenită, după ani de muncă în care a răspuns prompt tuturor solicitărilor de a veni în ajutorul semenilor săi.   

În ciuda condiţiilor la care a trebuit să facă faţă de-a lungul carierei a ştiut să îşi păstreze voia bună şi zâmbetul.   

Din nefericire virusul SARS-CoV-2 este perfid şi, în pofida măsurilor de protecţie, colegul nostru a fost infectat şi el, dezvoltând o formă agresivă a bolii care i-a distrus două treimi din plămâni. Cu toate eforturile depuse de colectivul de la ATI al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, imposibilitatea oxigenării sângelui şi-a spus cuvântul, iar acest virus şi-a luat tributul. Îi vom păstra în memorie calităţile umane şi profesionalismul.  

Gândurile noastre se îndreaptă acum către familia şi prietenii îndureraţi cărora le transmitem sincerele noaste condoleanţe şi către colegii care i-au fost ca o a doua familie, şi care sunt infectaţi cu acest virus ucigaş, cărora le transmitem să fie tari şi să aibă puterea de a se însănătoşi cât mai curând! 

Aveţi grijă de voi şi de ai voştri!", au transmis reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Călăraşi.  

În memoria lui Vasile Coman, sâmbătă dimineaţă, în toată ţara a fost păstrat un moment de reculegere, iar sirenele maşinilor de salvare au răsunat prelung timp de un minut.  

Dumnezeu să-l odihnească în pace!