Trupul actriței Naya Rivera, starul din serialul Glee, a fost recuperat din Lacul Piru, au anunțat autoritățile din California

Trupul găsit în lacul Piru din California luni a fost identificat ca fiind al actriţei Naya Rivera, dispărută în urmă cu cinci zile în timpul unei plimbări cu fiul ei.

Urmărește-ne peGoogle news
Trupul actriței Naya Rivera, starul din serialul Glee, a fost recuperat din Lacul Piru, au anunțat autoritățile din California

Rivera, cunoscută din serialul muzical „Glee”, avea 33 de ani.

Trupul ei a fost identificat, a confirmat şeriful comitatului Ventura la o conferinţă de presă care a avut loc luni. Şeriful Bill Ayub a precizat că nu există indicii de suicid sau agresiune.

Rivera a închiriat miercuri după-amiază o barcă pentru a face o plimbare pe lacul Piru, aflat la nord-vest de Los Angeles.

Copilul, care nu a fost rănit, le-a spus poliţiştilor că a înotat împreună cu mama lui, însă ea nu a revenit la barcă. „El şi Naya au înotat în lac împreună”, a spus Ayub.

„Fiul ei a spus că a fost ajutat de Naya să urce în barcă. El le-a spus anchetatorilor că a privit în urmă şi a văzut-o dispărând sub apă. Credem că a adunat suficientă energie pentru a-l readuce pe fiul ei pe barcă, dar nu suficientă pentru a se salva”.

Născută pe 12 ianuarie 1987, în Valencia (California), într-o familie cu origini portoricane, afro-americane şi germane, Naya Rivera a jucat în mai multe reclame şi a debutat la vârsta de 4 ani în sitcomul CBS „The Royal Family”. Înainte de vârsta de 10 ani a apărut în episoade din „The Fresh Prince of Bel-Air”, „Family Matters”, „Sinbad” şi „Baywatch”.

Ca adolescentă, a jucat în „The Bernie Mac Show”, între 2002 şi 2006, iar celebritatea a venit odată cu rolul din serialul „Glee” al lui Ryan Murphy. A interpretat partitura Santana Lopez între anii 2009 - 2015. Acesta i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards.

Ea a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”.

În 2011, a semnat un contract cu Columbia Records şi a lansat un single, „Sorry”, cu rapperul Big Sean.