Tânără româncă scalpată într-un atelier auto din Italia

Scene de groază într-un atelier auto din Occhieppo Superiore, o comună din provincia Biella, Italia. O româncă de 26 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a prins părul într-un lift hidraulic.

Tânără româncă scalpată într-un atelier auto din Italia

Potrivit La Stampa, atelierul funcţiona ilegal, fiind închis de carabinieri în octombrie 2018, pentru că nu avea autorizație.

Marţi, fata se afla în atelier împreună cu iubitul ei, care era prieten cu patronul şi care venise la atelier pentru a-şi repara maşina.

La un moment dat, părul lung al tinetei de 26 de ani, rezidentă în Biella, a fost prins într-un lift hidraulic, iar forța utilajului i l-a smuls cu tot cu scalp.

S-a întâmplat în câteva secunde, înainte ca cei prezenți să poată reacționa la strigătele de durere ale victimei sau să poată interveni în vreun fel. 

Pielea capului a fost efectiv jupuită, scriu jurnaliştii italieni.  

Iubitul fetei, tot român, a dus-o rapid la secția de urgență a spitalului Ponderano, de unde a fost transportată la CTO pentru a fi supusă unei intervenții de reconstrucție.

A fost sau nu accident?

Agenții echipei mobile care investighează incidentul nu sunt convinși în totalitate că a fost doar un accident. Pentru a clarifica faptele, ascensorul hidraulic va fi supus unei expertize tehnice.

Dacă experții vor constata că utilajul este pus în funcțiune doar atunci când este apăsat butonul - prin urmare, în cazul eliberării, acesta se oprește instantaneu - versiunea accidentului ar cădea cădea, iar investigațiile ar lua o direcție complet diferită.

Rămâne, de asemenea, de clarificat modul în care un atelier închis deja de carabinieri ar putea continua să funcționeze.