Starul luptelor în cușcă Conor McGregog a fost reținut în Corsica pentru expunere indecentă

Fostul luptător de arte marțiale mixte, irlandezul Conor McGregor, a fost reținut pentru scurtă vreme în Corsica, sâmbătă, după ce pe numele lui a fost depusă o plângere pentru tentativă de agresiune sexuală și expunere indecentă.

Starul luptelor în cușcă Conor McGregog a fost reținut în Corsica pentru expunere indecentă

Conor McGregor, unul dintre cei mai bogați sportivi ai lumii, a fost audiat de procurorii francezi și pus în libertate ulterior, a anunțat avocatul său, care a respins categoric toate acuzațiile formulate.

Conor McGregor este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de arte marțiale mixte. În vârstă de 31 de ani, anunțase recent că s-a logodit.

Potrivit Forbes, McGregor a adunase 113 milioane de euro până la finalul anului trecut, însă în această sumă nu sunt incluse și veniturile pe care le are din alte afaceri, în afară de banii din lupte. Are o afacere profitabilă cu o marcă de whisky, dar și colaborări bănoase în domeniul modei.

Retras din circuit în această vară, după ce a lăsat să se înțeleagă că „s-a plictisit de competiție”, irlandezul rămâne o prezență constantă în mass-media și e obligat de contractele fabuloase pe care le-a semnat să-și valorifice imaginea.