Simona Halep: „Îmi doresc să câștig din nou la Wimbledon!”

Simona Halep a ratat Roland Garros din cauza accidentării de la Roma, dar revine cu forțe proaspete în circuit. Va participa la Bad Homburg Open, competiție care se va desfășura între 20 și 26 iunie, pe iarbă.

Urmărește-ne peGoogle news
Simona Halep: „Îmi doresc să câștig din nou la Wimbledon!”

La plecarea spre Germania, Halep a vorbit despre obiectivul său din perioada următoare. Numărul trei mondial se concentrează pe turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, acolo unde este campioană en-titre.

„Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic

Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani nu am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată”, a afirmat Halep pe aeroport, potrivit Eurosport. 

Într-un mesaj postat săptămâna trecută pe contul său de facebook, jucătoarea a anunțat că va merge la Bad Homburg Open, un turneu pe iarbă de categorie 250, care va avea loc în Germania. 

„Am niște vești bune pe care vreau să le împart cu voi. Sunt foarte încântată să anunț că voi participa la prima ediție a turneului Bad Homburg. Abia aștept să văd fanii din tribune. Ne vedem în curând”, a spus Simona Halep. 

Competiția se va desfășura în 20 și 26 iunie, iar la start vor lua parte nume ca Petra Kvitova sau Angelique Kerber.

Gazeta Sporturilor