Scurgere de date: Capturi de ecran din noul Windows 11

Două capturi de ecran din Windows 11 par să se fi scurs pe Baidu, un forum chinezesc. Cele două capturi de ecran afișează un nou meniu Start, actualizat, precum și ecranul de setări, care arată numele Windows 11 Pro.

Urmărește-ne peGoogle news
Scurgere de date: Capturi de ecran din noul Windows 11

Nu arată foarte diferit de Windows 10. Imaginea meniului Start este marea dezvăluire. Afișează o bară de sarcini nouă, centrată, similară cu ceea ce se vedea în Windows 10X înainte de anulare. Meniul nu are Live Tiles și vă permite să fixați software-ul în loc. Există, de asemenea, o pictogramă de alimentare pentru a opri sau reporni computerul. Totul arată mult mai ușor de atins și este probabil o parte a proiectului Windows 10X care este pliat în Windows 11.

A doua imagine este mult mai puțin revelatoare. Acesta enumeră numele „Windows 11 Pro”, sugerând că Microsoft va rămâne la sistemul de denumire Home, Pro și Enterprise.

Există, de asemenea, un mic indiciu despre un nou fundal de desktop, dar nu este clar dacă acesta aparține utilizatorului sau dacă este un nou implicit.

Puținul pe care îl vedem altfel arată foarte asemănător cu Windows 10, inclusiv restul barei de activități și comenzile rapide de pe desktop.

Microsoft nu a răspuns la o cerere de comentariu înainte de publicare. Această poveste va fi actualizată dacă va răspunde.

Microsoft va găzdui un eveniment pe 24 iunie pentru a anunța ce urmează pentru Windows. Compania a lăsat aluzii la faptul că este Windows 11, inclusiv un videoclip de 11 minute cu sunete de pornire Windows și o imagine care arată două lumini care intră printr-o fereastră care formează numărul 11. Probabil vom afla mai multe atunci.