Schimbări la IPJ Olt: Adjunctul devine șeful Poliției, iar actualul șef ajunge adjunct

Comisarul şef de poliţie Nicolae Ionuţ Ilinca a fost împuternicit şef al poliţiei Olt. Adjunctul său va fi actualul şef, comisarul şef de poliţie Ion Mihai Mihalache.

Urmărește-ne peGoogle news
Schimbări la IPJ Olt: Adjunctul devine șeful Poliției, iar actualul șef ajunge adjunct

De astăzi, 16 iunie 2021, Ionuţ Ilinca va fi şeful IPJ Olt, cms. şef Mihalache trecând pe postul de adjunct. Împuternicirea a fost făcută pe termen de trei luni.  

Continuă pe postul de adjunct şi comisarul şef de poliţie Cristinel Rădoi.

„Începând cu data de 16 iunie a.c., domnul Comisar şef de poliţie ILINCA NICOLAE-IONUŢ este împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de Şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Împuternicirea este făcută pe o perioadă de trei luni.  

Tot din data de 16 iunie, domnul Comisar şef de poliţie MIHALACHE ION-MIHAI, este împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de Adjunct al Şefului Inspectoratului, pe o perioadă de trei luni.  

De asemenea, domnului Comisar şef de poliţie RĂDOI IONICĂ CRISTINEL i-a fost prelungită împuternicirea pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de Adjunct al Şefului Inspectoratului, pe o perioadă de trei luni“, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.  

Ionuţ Ilinca activează din 2003 în cadrul IPJ Olt, între 2003 şi 2013 fiind ofiţer specialist în Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

În februarie 2013 a fost împuternicit şef al acestui serviciu, iar un an mai târziu a cîştigat funcţia.

În martie anul curent a fost împuternicit adjunct al şefului IPJ Olt.

Cms. şef Ilinca are 40 ani, este căsătorit şi are doi copii.