Răspunsul Universului la gândurile noastre: acțiune și reacțiune

Universul este într-o transformare continuă secundă cu secundă, se schimbă în dependență de emoțiile pe care i le transmitem noi și ceilalți oameni. Anume de acest lucru depinde ceea ce simțim la final – disonanță sau armonie.

Urmărește-ne peGoogle news
Răspunsul Universului la gândurile noastre: acțiune și reacțiune
Rakicevic Nenad

Prin urmare, sarcina noastră este să găsim un echilibru perfect între loialitatea față de credințele noastre, calea aleasă, haosul și incertitudinea, care sunt inevitabil prezente în viețile noastre.

Aceasta este rădăcina conflictului intern și a suferinței noastre, dar, în același timp, o sursă de cunoaștere și experiență neprețuită. Un lucru interesant este că oamenii sunt creați ca un tot întreg. Ei dau naștere vieții pe pământ, și indiferent dacă credeți sau nu, dar toată lumea este responsabilă de ceea ce se întâmplă în Univers. Atât în sens literal, cât și metafizic.

Gândurile noastre – la fel ca sunetul sau lumina, au o lungime de undă proprie. Putem simți doar cuvintele rostite fizic, dar nu și gândurile. Gândurile au și ele frecvențele lor vibraționale, ca orice altceva. Detalii pe care încă nu am reușit să le studiem atât de bine.

Orice în viața noastră contează și nimic nu este întâmplător. La fiecare pas în care suntem înconjurați de semne și mesaje, pur și simplu nu le observăm sau le ignorăm. Cred într-o putere superioară și nu am nicio îndoială în existența ei. În același timp, sunt conștientă că nu toată lumea va fi de acord cu mine.

De asemenea, îmi dau seama că acest lucru poate părea prea îndrăzneț, dar cred că această putere de divină este direct conectată de spiritul și energia noastră. Ea ne conduce prin viață, ne ajută să creștem și să descoperim frumusețea acestei lumi. De aceea, absolut orice lucru din viața noastră are un anumit sens.

Ideea e că noi nu întotdeauna suntem capabili să ajungem să înțelegem esența acestei puteri. Totul în jurul este fie un semn conceput pentru a ne avertiza sau a ne corecta, fie un mesaj care ar trebui pe care ar trebuie să-l descifrăm. De aceea fiecare om pe care ni-l trimite soarta, este un mesager al Universului.

Tata îmi zicea în copilărie: „Totul în viața noastră este ca un bumerang”. Și acest lucru este adevărat. Ce oferi Universului, aceea primești în schimb. Nici mai mult, nici mai puțin. Dacă la un moment dat îți este dificil și dureros, există și o explicație logică pentru acest lucru. Și invers.

Este importa să ne schimbăm percepția de sine. Să renunțăm la aspectele fizice egoiste, și să acceptăm faptul că noi oamenii pur și simplu existăm. Doar atunci ne vom elibera de gândurile „eu trebuie, așa fac toți”, și vom găsi acea liniște și calmitate interioară. Trebuie să ne încredem în vocea noastră interioară și în rațiunea superioare, care este direct interconectată cu sufletul nostru.

Da, gândurile sunt creatoare, dar sentimentele? Sentimentele sunt cel mai important lucru. Ele îți determină viața – chiar în acest moment, când citești aceste rânduri de text.