Răspunsul Coca-Cola după gestul lui Cristiano Ronaldo

Coca-Cola a reacționat după ce gestul lui Cristiano Ronaldo de la conferința de presă de luni a avut implicații majore asupra valorii acțiunilor companiei.

Urmărește-ne peGoogle news
Răspunsul Coca-Cola după gestul lui Cristiano Ronaldo

Luni, la conferința de presă premergătoare meciului dintre Ungaria și Portugalia, scor 0-3, de la EURO 2020, CR7 a înlocuit sticlele de Coca-Cola, sponsor EURO 2020, cu una de apă.

Gestul său a avut un impact puternic, gigantul american înregistrând pierderi de miliarde: de la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%. Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde!

La scurt timp după, compania a reacționat, potrivit givemesport, comunicând că „fiecare este îndreptățit de a avea preferințele sale în materie de băuturi” și că oamenii au „gusturi și nevoi diferite”.

O reacție a venit și din partea unui purtător de cuvânt al UEFA: „Jucătorilor le sunt oferite apă, pe lângă Coca-Cola și Coca-Cola zero zahăr, la sosirea la conferințele de presă”.

Cristiano Ronaldo, cunoscut pentru atenția deosebită pe care o dă alimentației și pentru regimul de viață extrem de sănătos, a fost nemulțumit de sticlele de Coca-Cola de pe masă, puse pentru reclamă.

Ronaldo le-a dat la o parte și a plasat în locul lor sticla sa de apă: „Beți apă!” a exclamat Cristiano.