Protest național împotriva Legii Vaccinării Obligatorii: Mii de oameni ieșiți în stradă la București, Cluj, Deva, Buzău

În jurul orelor 11:30, aproximativ 200 de persoane s-au strâns la Buzău, în fața Prefecturii, pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii.

Protest național împotriva Legii Vaccinării Obligatorii: Mii de oameni ieșiți în stradă la București, Cluj, Deva, Buzău

Aceștia au venit cu mesaje precum: „Vaccinarea obligatorie încalcă drepturile omului”, „Nu vrem să fim injectați cu forța”, „Politicieni români, nu suntem cobaii concernelor farmaceutice”, „Vaccinurile au efecte adverse grave, vrem libertatea de alegere”, „Suntem oameni, nu vite” sau „Susținem vaccinarea, dar nu obligatorie”. 

La București, protestul este programat pentru ora 14:00, la Parlament.

Conform informațiilor primite de la organizatori, proteste se vor organiza și la Cluj Napoca, Buzău, Bacău, Brașov și alte orașe ale țării.
La Buzău, manifestația va avea loc de la ora 11:30 la prefectură, la Bacău se va întâmpla de la ora 14:00, tot în fața Prefecturii. La Cluj adunarea va fi în fața monumentului Memorandiștilor, la Focșani în Piața Unirii, la Deva în Piața Victoriei, la Bistrița la Prefectură, la Iași în Piața Unirii de la ora 14:00, la Alba Iulia în fața Prefecturii, la Piatra Neamț în fața Teatrului Tineretului (ora 16:00). La Târgu Mureș se va protesta de la ora 13:00, la Catedrala Mare.
La Arad se va protesta pe 10 martie, la ora 17:00, în Piața Avram Iancu.