Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea celui de-al doilea copil - Numele alese pentru fetiță reprezintă un tribut adus Reginei Elisabeta a II-a și Prințesei Diana

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea celui de-al doilea copil al lor, o fetiță. Conform cuplului princiar, fiica lor va purta numele Lilibet Diana, după Regina Elisabeta a II-a, a cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana, relatează BBC.

Urmărește-ne peGoogle news
Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea celui de-al doilea copil - Numele alese pentru fetiță reprezintă un tribut adus Reginei Elisabeta a II-a și Prințesei Diana

Printul Harry si sotia sa Meghan au devenit parinti pentru a doua oara dupa ce vineri Markle a nascut o fetita, ce va purta numele Lilibet dupa strabunica ei. Celalalt nume al lui Lili, Diana, a fost ales pentru a-si onora regretata bunica, printesa de Wales, scrie presa britanica.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor va fi cunoscuta sub numele de Lili, dupa porecla familiei regale pentru regina.

S-a nascut vineri, 4 iunie, la ora 11.40, la Spitalul Santa Barbara Cottage din California, cantarind 7 lb 11 oz.

Intr-o declaratie, secretarul de presa al lui Meghan si Harry a spus ca "atat mama, cat si copilul sunt sanatosi si se simt foarte bine". Au facut anuntul cu "mare bucurie".

Acesta este al doilea copil pentru cuplu, care are si un fiu de doi ani pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

"Ducele si ducesa va multumesc pentru dorintele si rugaciunile voastre calduroase, pentru ca se bucura de acest moment special ca familie", se mai arata in declaratia data publicitatii.

Cuplul nu a facut public inca o fotografie cu noul bebelus.