Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, va schimba din nou bordurile: Sunt oribile, am găsit o soluție mai drăguță

Primarul Robert Negoiţă schimbă bordurile roşii din Sector, puse tot de el începând din 2014 şi până în urmă cu 2-3 ani. Primarul spune acum că acestea au fost o soluţie nefericită, s-au degradat şi arată oribil. Edilul spune că noile borduri sunt produse de una dintre societăţile primăriei şi că vor rezista zeci de ani.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, va schimba din nou bordurile: Sunt oribile, am găsit o soluție mai drăguță

„Le schimbăm fiindcă a fost o soluţie nefericită şi pentru că arată oribil. În viaţă mai şi greşim. Iar noi avem acum o soluţie mult mai drăguţă şi mai durabilă şi mai prietenoasă cu mediul. Cele vechi arată foarte rău, sunt degradate. Au vreo 7-8 ani cele vechi, totuşi. Multe au fost accidentate. Ele au fost reabilitate cât au fost în garanţie, apoi le-am lăsat aşa. Nu mai îmi plac cum arată. Venim cu o nouă generaţie”, a declarat Robert Negoiţă pentru HotNews.ro.  

Edilul spune că nu le va schimba în tot sectorul, iar preţurile nu sunt mari deoarece sunt produse de societatea primăriei, care are o fabrică de pavele.  

Primăria Sectorului 3 a lansat în sistemul electronic de achiziţii publice un anunţ prin care îşi exprima dorinţa de a încheia un acord-cadru pe 2 ani, în valoare de 766.700 lei pentru achiziţia de borduri. Termenul limită pentru depunerea ofertelor era 15 martie.  

Acordul-cadru nu a fost încă atribuit, potrivit datelor din SICAP.