Preşedintele Uniunii Studenţilor din România a murit

Vlad Dediu, preşedintele Uniunii Studentilor din România, a încetat din viață, în ciuda eforturilor medicilor. Tânărul a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat să facă o baie în mare, în zona de nord a staţiunii Mamaia. Acesta a fost la un pas de înec, fiind recuperat în ultima clipă din valuri de oamenii care au sărit după el şi l-au scos la mal.

Preşedintele Uniunii Studenţilor din România a murit

"Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane acel capăt apare prea devreme.

Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR, Vlad Dediu, s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă.

Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el.
Drum lin, Vlad!", este mesajul postat duminică pe pagina de la Facebook a Uniunii Naționale a Studenților din România - UNSR.

Tragedia s-a petrecut pe o plajă exclusivistă din Mamaia. Liderul studenților, în vârstă de 22 de ani, venise să se distreze alături de prieteni. Martorii spun că el a intrat beat în mare și a fost luat de curenți. Un alt tânăr care trecea prin zonă l-a văzut pe în apă și a sărit în ajutorul lui.

Medicii au ajuns imediat la fața locului. L-au resuscitat pe tânărul de 22 de ani și l-au transportat de urgență la spital în Constanţa.