Premierul Cîțu: Fără restricții de circulație în noaptea de Înviere

​Premierul Florin Cîțu va propune ca în noaptea de Paște să nu fie nicio restricție de circulație. De asemenea, șeful Guvernului vrea ca magazinele să fie deschise în Vinerea Mare până la ora 20.00, și nu până la 18.00 cum prevăd ultimele măsuri. Propunerile, a precizat Cîțu, într-o postare pe Facebook, le va înainta joi Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Premierul Cîțu: Fără restricții de circulație în noaptea de Înviere

Premierul Florin Cîţu vrea să modifice restricţiile în perioada sărbătorilor de Paşte, iar propunerile în acest sens au şi fost trimise Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

În primul rând, pentru cei care vor merge la slujba de Paşte, circulaţia pe timpul nopţii să fie permisă până la ora 5:00.

Apoi, magazinele vor rămâne deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paşte.

În fine, staţiunile de pe litoral vor fi deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact aşa cum sunt acum staţiunile de la munte), arată premierul pe Facebook.  

„Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU:  

- pentru cei care vor merge la slujba de Paşte, circulaţia pe timpul nopţii să fie permisă până la ora 5:00;  

- magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paşte;  

- staţiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact aşa cum sunt acum staţiunile de la munte)”, scrie Florin Cîţu.