Polițiștii români de frontieră au găsit într-o curte din Suceava o Tesla de 50000 de euro căutată în Norvegia

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au găsit și indisponibilizat un autoturism marca Tesla, în valoare de 52.000 de euro, căutat de autoritățile din Norvegia, informează un comunicat al instituției.

Polițiștii români de frontieră au găsit într-o curte din Suceava o Tesla de 50000 de euro căutată în Norvegia

În data de 12 noiembrie, polițiști de frontieră au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate. Astfel, în jurul orei 21.00, la un imobil de pe raza localității Marginea, județul Suceava, a fost identificat un autoturism marca Tesla, înmatriculat în Norvegia.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 250.000 de lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.