Poliţiştii au reţinut un bărbat înarmat şi fără permis de conducere, după o urmărire spectaculoasă pe străzile din București

Un sofer care nu avea permis de conducere a fost urmarit pe strazile din Bucuresti de catre un echipaj de politie. Incidentul s-a petrecut, vineri 12 martie, in sectorul 1 al Capitalei. Individul a fost prins in cele din urma si retinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii au reţinut un bărbat înarmat şi fără permis de conducere, după o urmărire spectaculoasă pe străzile din București

Barbatul a fost identificat fara permis la volanul masinii sale in timpul unui control de rutina al politistilor de la Brigada Rutiera. Initial soferul le-a inmanat cartea de identitate si le-a spus politistilor ca nu are la el permisul de conducere.

In acest context, politistii i-au solicitat barbatului sa ramana in autovehicul pana cand vor efectua verificarile necesare stabilirii situatiei de fapt, insa acesta nu s-a conformat si a demarat cu scopul de a se sustrage.

Avand in vedere acest aspect, politistii au pornit in urmarirea conductorului auto timp in care au solicitat sprijin colegilor care se aflau pe traseul fugarului.

Pe timpul urmaririi soferul a mers haotic, a incalcat mai multe reguli de circulatie, dar politistii au reusit sa-l opreasca pe o strada din sectorul 1.

Soferul a fost scos din masina, imobilizat si condus la sediul Brigazii Rutiere.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca barbatul nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodata, in urma controlului corporal politistii au gasit un briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri.
In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere fara a detine permis.

Barbatul in varsta de 35 ani a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunere legala.