Poliţişti bătuți de un bărbat pe care l-au prins fără declaraţie pe proprie răspundere

Doi polițiști din Călărași au fost loviți cu o bucată de lemn de un bărbat pe care l-au prins fără declarație pe proprie răspundere. Femeia ieșită în apărarea bărbatului fără declarație a smuls masca de protecție a unui polițist.

Poliţişti bătuți de un bărbat pe care l-au prins fără declaraţie pe proprie răspundere

O femeie de 49 de ani și un bărbat de 28 au fost reținuți într-un dosar de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Incidentul a avut loc miercuri, în Călărași.

Potrivit unui comunicat de joi al Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, tânărul de 28 de ani a plecat de acasă fără declarația pe proprie răspundere și a fost găsit de doi polițisti de la IPJ Călărași. Când forțele de ordine discutau cu acesta, a apărut și femeia de 49 de ani, iar cei doi i-au amenințat pe polițiști.

Cearta a degenerat. Tânărul a fugit într-o curte de unde a luat o bucată de lemn cu care i-a lovit pe polițiști, iar femeia a smuls şi distrus echipamentul de protecţie purtat de unul dintre polițiști.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.