Ne-am mutat! Află cele mai noi informații pe 7media.ro

Placa video Radeon Pro VII a fost lansată de AMD

Radeon Pro VII este dezvoltată special pentru staţiile de lucru, fiind optimizată pentru transmisii media, simulări complexe şi dezvoltarea de aplicaţii.

Urmărește-ne peGoogle news
Placa video Radeon Pro VII a fost lansată de AMD

Placa video  Radeon Pro VII oferă o grafică excepţională şi performanţe de calcul de top, precum şi funcţii inovatoare, pentru a echipa cele mai exigente sisteme de transmisie media, simulări complexe de inginerie asistată de computer (CAE) şi dezvoltarea de aplicaţii de calcul performant (HPC) care ajută la cercetarea ştiinţifică a supercomputerelor bazate pe AMD.

Placa video Radeon Pro VII oferă până la 6,5 teraflopi de dublă performanţă de precizie pentru cerinţele de lucru ştiinţifice. 16 GB de memorie HBM2 cu lăţime de bandă de 1TB/s şi capacitate completă de ECC pun în funcţiune modele complexe şi seturi de date în mod facil, fără un timp de răspuns prea mare.

Placa video AMD Radeon Pro VII va fi disponibilă la principalii retaileri/etaileri, începând cu jumătatea lunii iunie a acestui an, la un preţ recomandat de 1899 dolari.

AMD Radeon Pro Software for Enterprise 20.Q2

Cel mai recent driver Radeon Pro Software for Enterprise oferă o îmbunătăţire a performanţei de până la 14% pentru plăci grafice AMD Radeon Pro de generaţie actuală. Noul driver este acum disponibil pentru descărcare pe AMD.com.

De asemenea, AMD a lansat actualizări pentru Radeon ProRender, un motor de rendering dezvoltat la standarde industriale, care permite rendering-ul accelerat pe orice GPU, orice CPU şi orice sistem de operare.

Actualizările includ noi plug-in-uri pentru SideFX Houdini şi Unreal Engine şi plug-in-uri actualizate pentru Autodesk Maya şi Blender. Pentru dezvoltatori, un SDK Radeon ProRender actualizat este acum disponibil pe site-ul GPUOopen.com.

Ne-am mutat! Află cele mai noi informații pe 7media.ro