Paul Anton pleacă de la Dinamo

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, spune că va fi greu ca echipa să-l mai păstreze pe Paul Anton sezonul viitor.

Urmărește-ne peGoogle news
Paul Anton pleacă de la Dinamo

„Programul DDB a adunat şi adună foarte mulţi bani, sunt sponsori care sunt lângă echipă, oameni de afaceri care nu vor să iasă în faţă, dar nu vor să iasă în faţă. 

Vom primi şi drepturile TV şi poate vom obţine şi bani din vânzarea unor jucători. Paul Anton e greu de ţinut, dar să sperăm că vor mai veni oferte. Sunt discuţii avansate cu echipe din Polonia şi Rusia, să vedem dacă ajunge la un consens. Deocamdată, sunt discuţii, se cer referinţe”, a declarat managerul lui Dinamo, Mario Nicolae.

Dinamo s-a reunit astăzi în vederea noului sezon, dar vechile probleme îi urmăresc în continuare pe „câini”. Doi grei și-au depus memorii, iar echipa nu mai are doctor.

Mijlocașii Diego Fabbrini și Janusz Gol nu s-au prezentat la reunirea lotului de astăzi. Aceștia au notificat clubul prin case de avocatură din Italia, respectiv Polonia, fiind nemulțumiți de faptul că nu și-au primit restanțele salariale cuvenite.

Chiar dacă mai au un an de contract, cei doi și-au depus memorii pentru a deveni jucători liberi de contract, astfel că mai mult ca sigur nu vor reveni în Ștefan cel Mare.

GSP.ro